Безплатна доставка
за цялата страна!

Модулната система СОЛО е много добро решение за обзавеждането на детската стая на Вашето по-голямо дете. Можете да комбинирате единично легло 90/200 или легло 160/200 с гардероб с огледало, бюро, нощни шкафчета, полици и етажерки, скрин и други модули от модулната система СОЛО. Всички модули са изработени от екологични, висококачествени материали ПДЧ и МДФ и се предлага в цвят дъб сонома

Модулна система СОЛО - детска стая

Показване на всички 3 резултата

 • 175.00 лв.

  Бюро СОЛО 1D1S от модулна система

  Бюро СОЛО 1D1S е част от модулна система  СОЛО и е подходящо за обзавеждане на дневна или детска стая на по-голямо дете или тийнейджър. Бюрото е с шкафче и чекмедже .Изработено е от висококачествени екологияни материали ПДЧ и МДФ в цвят дъб сонома. Височината на бюрото е 76 см.

   

  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА!!!

   

 • 220.00 лв.

  Легло 90/200 от модулна система СОЛО

  Легло 90/200  с подматрачна рамка от Модулна система СОЛО  – Леглото е част от модулната система и е подходящо както за легло за възрастни, така и за детско легло. Произведено е от висококачествени материали ПДЧ и МДФ и е в цвят дъб сонома. Леглото се продава с подматрачна рамка.

   

  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА!!!

   

 • 270.00 лв.

  Бюро СОЛО 2D2S от модулна система

  Бюро 2D2S от модулна система СОЛО. Бюрото е с 2 чекмеджета и 2 шкафчета и е подходящо както за обзавеждане на дневна и детска стая, така и за офисно бюро. Бюрото е част от висококачествената модулна система СОЛО. Височината на бюрото е 76 см, а ширината му  – цели 150 см. Предлага се в цвят дъб сонома, от материали   ПДЧ и МДФ.

   

  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА!!!

X