Безплатна доставка
за цялата страна!

Мебелен магазин Лукс Комфорт

Обзаведете дома си с качество и стил!

Това е нашето мото. Водещият приоритет на дейността ни е ОТНОШЕНИЕ към КЛИЕНТА!

В нашия онлайн магазин за продажба на мебели Лукс Комфорт се стараем водещият приоритет на дейността ни да е отношението и обслужването на КЛИЕНТА. В магазин Лукс Комфорт не само ще намерите богата гама качествени мебели и матраци, но и ще получите компетентни съвети как да обзаведете дома си със стил и на възможно най-добра цена.

Постарахме се да открием за Вас едни от най-качествените мебели на добри цени. Голямата част от мебелите в онлайн-магазина са на полската фирма "Black Red White", която произвежда мебели с иновативен дизайн, атрактивни цени и сериозен сертификат за гарантирано качество. Понастоящем "Black Red White" е един от основните производители на мебели в Европа с търговски представителства в множество страни на Стария континент.

В категорията на меката мебел - дивани, канапета, фотьойли, холни ъгли сме избрали главно мебелите на българския производител "Дивани Паралел", чиито матраци "Нани" са доста популярни и търсени, но и диваните им не отстъпват по качество и комфорт. Солидни, удобни и здрави, всеки един от "Дивани Паралел" е приятно допълнение в дома Ви.

Част от представените в каталога мебели се поддържат налични на склад, а друга част се произвеждат и доставят до Вашия адрес в рамките на 40 календарни дни.

Но, заредете се с търпение и няма да бъдете разочаровани - от портмантото в антрето Ви, през пълното обзавеждане за хол и дневна, кухненското обзавеждане, комплекти маса и столове, спални комплекти, мебелите за детска стая и всичко друго, необходимо за Вашия домашен "вътрешен" мир пристига без забележки, с впечатляващо качество, добра цена и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Всички продукти в онлайн магазин Лукс Комфорт са с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА в цялата страна, право на връщане в 14-ДНЕВЕН СРОК и ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО!

ПОВЕЧЕ ЗА ЛУКС КОМФОРТ...  ОБЩИ УСЛОВИЯ...  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА...
bestseller_image

Best Sellers

Блог

6 съвети за добър сън

6 съвети за добър сън

Нашите съвети за добър сън: Липсата на сън е станала епидемия в последно време. Без значение колко напреднала може да бъде съвременна наука, няма заместител на добрият сън и спокойната нощ. Не е важно колко дълго спите, а броят на качествените часове на сън, които получавате. Липсата на качествен сън може да доведе до високо кръвно налягане, затлъстяване, диабет, депресия и дори смърт.
Броят  на часовете за сън на всеки човек могат  да варират  в широк диапазон  в зависимост от възрастта,

Още...

Цветовете вихрещи се в нашите спални

Цветовете вихрещи се в нашите спални

Сънят има решаващо значение за нашето душевно и телесно здраве, както и за нашата дееспособност. Ето защо е важно спалнята да е комфортна и предразполагаща към спокойствие . Сънят има изключително много положителни страни. Ако човек се наспи добре, то той със сигурност ще е в добро настроение, тонизиран и енергичен през целия ден. Освен това добрият сън ни прави красиви.

Замисляли ли сте се колко и как,

Още...

Как да имаме спокоен и релаксиращ сън?

Как да имаме спокоен и релаксиращ сън?

С какво настроение  се събуждате сутрин?  Чувствате ли се достатъчно отпочинали и свежи, готови за новият ден и неговите предизвикателства  или  тялото ви е схванато и имате болки в гърба?

Според  социологически  данни около 30% от запитаните страдат от постоянни болки в гърба и врата, причинени от неправилната стойка по време на сън, заради неудобния матрак или възглавница.  Данните разкриват,  че  20 на сто от хората сменят своя матрак веднъж на десет години,

Още...
X